Sisteme de irigat

sisteme-de-irigatii-sus

Sistemele de irigatii automatizate sunt un lux necesar pentru a avea o gradina frumoasa pe tot parcursul anului. Pe langa confortul pe care il ofera si a faptului ca exista garantia udarii optime si in totalitate a intregii suprafete amenajate, prin implementarea acestui sistem se obtin mari economii financiare prin reducerea consumului de apa utilizata si repartizarea optima a acesteia pe tot parcursul anului. De asemenea udarea se realizeaza si in perioadele in care proprietarii lipsesc o perioada mai lunga de timp.

Primul pas este efectuarea masuratorilor si proiectarea sistemului de udare optim, serviciu pe care vi-l oferim gratuit.

Urmeaza executia efectiva a sistemului cu componente profesionale Rain Bird SUA

Aspersoarele folosite sunt de tip ,,pop-up‚ÄĚcare ies, uda si intra la loc in la pamant la orele programate fara a fi necesara interventia sau prezenta umana. Pentru grupurile de plante sau aliniamente se folosesc furtune de picurare ingropate sau supraterane care administreaza o cantitate optima de apa. Intreg ansamblul este comandat de un panou automatizat iar programarea se pate face pe o perioada de pana la un an. Senzorul de ploaie impiedica pornirea udarii in perioadele ploioase.

Executia unui sistem de udare presupune realizarea unor santuri la adancime de 30-40 cm de aceea este recomandata realizarea lui inaintea amenajarii gradinii. In cazul gradinilor deja amenajate asiguram si refacerea gazonului in zonele in care a fost deteriorat.

Transforma-ti Gradina Astazi
Suna sau Vino in Garden

Calea Borsului nr.14K (Dupa Kaufland Borsului, inainte de Rompetrol Master)
Oradea, jud. Bihor
✆ 0722 421 252
✆ 0371 346 574
contact@mastergarden.ro

Acest website foloseste cookies pentru ati imbunatati experienta de navigare. Presupunem ca esti de acord, dar poti sa iesi daca doresti. Accepta Citeste mai mult

Politica Cookies